Een website op maat

Het begin van online succes begint met een website. Deze moet tot in de puntjes zijn doordacht en je bezoekers aanspreken om jouw klant te worden. Omdat een ondernemer vaak niet thuis is in de digitale wereld helpt Spixels je op weg naar online succes.

asset_ontwikkeling

Website ontwerp

Bij het ontwerp van een website komt veel kijken. Laat het registreren van de domeinnaam en het online brengen van de website aan Spixels over. Samen lopen we door de verschillende fases van het ontwerpproces en brengen we jouw succes online!

asset_service

Ongekende service

Service is belangrijk in en rondom het maken van een website. Het doel is om een website online te zetten die 100% aan de eisen van jouw bedrijf voldoet. Ook nadat je website af is kun je bij ons terecht voor aanpassingen. Spixels staat je graag bij met meer dan 10 jaar expertise!

asset_e-mail

Eigen e-mailadres

Bij je eigen professionele domeinnaam hoort natuurlijk ook een e-mail adres. Deze kun je onbeperkt aanmaken. Wil je het nog professioneler aanpakken? Dan bied Spixels ook Office 365 abonnementen aan, inclusief het beheer.

Zelf je website bijwerken

Iedere website is gemaakt op het ijzersterke WordPress CMS. Bij onze websites krijg je een breed scala aan hulpmiddelen om je website op een eenvoudige manier zelf te kunnen bijwerken.

asset_pagebuilder

Revolutionaire Pagebuilder

Pas de teksten en afbeeldingen op je eigen website aan.

Afbeeldingen automatisch verkleind

Technisch verkleind zonder dat je het verschil ziet voor een snelle website.

Geen standaard thema

Jouw website is op maat gemaakt. Dit bied grenzeloze mogelijkheden.

Supersnelle website

Supersnel platform geoptimaliseerd voor WordPress. Dat vind Google fijn!

Een pakket voor iedereen

Er is een passend pakket voor iedereen. Wil je een website met functionaliteiten die niet binnen de abonnementen vallen dan kunnen we je ook helpen aan een offerte op maat. Voor nu is het belangrijk om te weten wat je precies wilt met je website. Uit hoeveel pagina’s moet je website bestaan? Ga je zelf je website pagina's inrichten met teksten, of moeten wij dit voor je regelen. Of je nu net begonnen bent met je onderneming of heb je er al wat jaartjes op zitten, Spixels staat voor je klaar!

Starter


€ 59 per maand
Eenmalige opstartkosten: € 799

  Basic


  € 69 per maand
  Eenmalige opstartkosten: € 799

   Pro


   € 79 per maand
   Eenmalige opstartkosten: € 799

    Scroll to Top