Je website bijwerken was nog nooit zo eenvoudig

Wist je dat een kwart van alle websites op het internet gebruik maakt van WordPress? Deze statistieken geven aan dat WordPress een krachtig en gebruiksvriendelijk platform is om je website te dragen. Een juiste fundering voor je website is immers enorm belangrijk. WordPress wordt door een enorm team over de hele wereld door ontwikkeld en er verschijnen met enkele regelmaat updates om je website stabiel en veilig te houden. Je website moet immers altijd online zijn.

WordPress is gratis

Het voordeel is dat WordPress gratis is. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen voor het ontwikkelen van de fundering van je website. Je betaald alleen voor het design en de configuratie van WordPress. Dit is tot 50% goedkoper dan wat je bij veel website bouwers als extra kosten op de factuur krijgt.

Onderhoud aan WordPress voor maar €42,- per periode

Doordat WordPress en de daar onderliggende plug-ins meerdere malen per maand voorzien worden van updates is het verstandig om dit bij te houden. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen in de hoop dat de website blijft doen wat die moet doen, of je besteed het uit aan Spixels. Doe je geen onderhoud aan WordPress, dan kan het zomaar zijn dat je website op den duur stopt met werken, doordat alle technieken om je website heen worden ge-update, maar je WordPress installatie achter blijft.

Welke werkzaamheden voer ik uit?

Ik update alle onderdelen van WordPress voor een vast bedrag per periode. Geen zorgen, wel gemak.

De kans bestaat met iedere update dat een onderdeel niet meer goed werkt. Dit kan opgelost worden met de ontwikkelaar van de gebruikte plugin, of de backup moet tussentijds worden terug gezet. Deze communicatie zal ik verzorgen.

Wordpress-onderhoud

Direct meer informatie

Je zit nog nergens aan vast. Ik neem contact met je op om het door te spreken. Zo zijn er geen verassingen en weet je direct waar je aan toe bent. Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to Top