Over Ons

svenkersten2019

Sven Kersten

Solopreneur

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Sven. Door goed te luisteren naar wat je wilt te combineren met het stellen van scherpe vragen, zetten we samen een ijzersterke strategie op om jouw onderneming een online platform te geven dat voor je werkt — zelfs als je slaapt. Een website dat voor je werkt is niet iets wat iedere website bouwer realiseert. Het ziet er veelal goed uit, maar het zet je bezoekers niet om in klanten. Jouw website moet vertrouwen uitstralen en moet een duidelijke oplossing bieden voor het probleem dat jouw bezoeker heeft.

Met mijn systeembeheerder achtergrond met expertise in het beheer van servers binnen complexe enterprise kantooromgevingen ben ik de gouden combi voor een website dat ook technisch goed in elkaar steekt. Ook jouw website online zetten is een onderdeel van mijn service aan jou.

Meer dan 15 jaar ervaring!

Na 15 jaar websites ontwerpen en onderhouden was het tijd om de knoop door te hakken en een bezoek te brengen aan de Kamer van Koophandel te Den Haag. Hosting Expertise en Spixels is formeel opgericht in januari 2014 en de groei gaat hard en gezond. Zonder het vertrouwen van mijn klanten was dit niet gelukt.

Wat doet Van Idee Naar Tekst voor Spixels?

Renate Knoester-Bruinenberg, het gezicht achter Van Idee Naar Tekst, is een ster in teksten schrijven. Als tekstschrijver schrijft ze formele en informele teksten in een handomdraai. Op basis van een zoekwoorden plan dat met jou persoonlijk is besproken wordt je website voorzien van content waar je blij van wordt. Jouw website bevat teksten met woorden waar je op gevonden wordt in de zoekmachines. Dit noemen wij een onderdeel van SEO (Search Engine Optimization).

Natuurtalent

Renate heeft jarenlange ervaring met schrijven. Goede content schrijven voor jouw website is naast een functionele website enorm belangrijk, zodat je nog beter gevonden gaat worden in de online zoekmachines.

logo-van-idee-naar-tekst-250x250

Renate Knoester-Bruinenberg

SEO Tekstschrijver

svenkersten2019

Wil jij de ideale website laten maken?

Start dan samen met mij de zoektocht naar jouw ideale website. Samen maken wij het perfecte projectplan voor jouw nieuwe website. Doormiddel van doelgerichte vragen komen wij erachter waarom jij een nieuwe website wilt, wie jouw doelgroep is en wat jouw doelgroep wil zien. Met direct persoonlijk contact wil ik de service geven die iedere klant verdient. Maak vandaag nog een afspraak!